Home / Doesburg-Regiobode / Swingen met Duo Bolandy

Swingen met Duo Bolandy

DOESBURG – Zondagmiddag 14 april was het op de eerste verdieping van Maartenshof in Doesburg druk met bewoners van de appartementen en Sint Elisabeth. Deze middag stond in het teken van gezellige liedjes uit de jonge jaren van de aanwezigen, die werden gezongen door Duo Bolandy. Na de koffie en thee was het tijd voor liedjes uit de jaren 40, 50 en 60. Enkele dames konden niet op hun stoel blijven zitten en begonnen spontaan een dansje mee te doen. Er werd ook nog lekker meegezongen. Soms hield het duo zelf maar even hun mond.
Een paar dames doet op deze plek regelmatig op vrijwillige basis leuke dingen met de bewoners. Dat varieert van sjoelen, bloemschikken tot snert eten in de winter. De ruimte die gebruikt wordt is eigenlijk veel te klein om dit goed te doen, maar het idee om één van de schuren om te bouwen tot recreatieruimte kan helaas niet worden uitgewerkt.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Bomen en struiken uitgedeeld voor beplantingsactie Angerlo

ANGERLO – Bewoners van het buitengebied van Angerlo die meedoen aan de beplantingsactie van Landschapsbeheer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.