Home / Brummen-Regiobode / Succes voor Zanglust Empe

Succes voor Zanglust Empe

EMPE – Het koffieconcert van Dameskoor Zanglust Empe was een succes. ‘t Oortveld zat gezellig vol. Er werd enthousiast gereageerd op het repertoire van de dames. Dames die ook van zingen houden kunnen om donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur komen naar ‘t Oortveld in Empe. Noten lezen is geen voorwaarde. Het koor is tevens op zoek naar een enthousiaste pianist die, tegen vergoeding, op de donderdagavond en tijdens concerten het koor zou willen begeleiden. Meer informatie via wilmabosvelt@hotmail.com.

Lees ook

Auto in brand gestoken in bosgebied Velp

VELP – Op een parkeerplaats in het bosgebied aan de Bovenallee in Velp is woensdagochtend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.