Home / Rheden-Regiobode / Succes voor Gelregym uit Dieren

Succes voor Gelregym uit Dieren

DIEREN – Afgelopen weekend was de regiofinale voor de selectiegroepen in de vierde divisie turnen. Luna Grotenhuis van Gelregym uit Dieren heeft met haar tweede plek in de categorie jeugd 1 D1 een zilveren medaille weten te veroveren. Zij heeft zich daarmee geplaatst voor de districtsfinale van de vierde divisie district Oost. Deze finale wordt op 11 mei in Hengelo (Overijssel) gehouden. Turnster Anouk Klijnsma heeft zich na een succesvolle regiofinale ook weten te plaatsen voor de districtsfinale.

Lees ook

Cursus Psychiatrie in vogelvlucht

RHEDEN – Incluzio Rheden organiseert in samenwerking met Indigo Gelderland de cursus Psychiatrie in vogelvlucht. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.