Home / Doesburg-Regiobode / Subsidie voor stichting achter innovatief bordspel

Subsidie voor stichting achter innovatief bordspel

Subsidie voor stichting achter innovatief bordspel

DREMPT – Stichting De Bagagedrager uit Drempt heeft voor haar sociale idee een subsidie gekregen van 21.000 euro van de gemeente. De stichting van Ellen Spanjers ontving de cheque voor de introductie van het bordspel ‘Een Steekje Los in Bronckhorst’. Een Steekje Los heeft als doel dat mensen die ‘anders’ zijn gewoon kunnen meedoen in de gemeente. Bijvoorbeeld inwoners die dementeren, niet-aangeboren hersenletsel hebben, depressief zijn of een psychose hebben gehad. Het spel zorgt ervoor dat mét hen wordt gepraat en niet óver hen. Bedenker Ellen Spanjer heeft inmiddels al verschillende prijzen gewonnen met haar innovatieve bordspel.

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.