Home / Rheden-Regiobode / Storyville Jassband en klassieke auto’s in villapark

Storyville Jassband en klassieke auto’s in villapark

VELP – Het Villapark in Velp is zaterdag het toneel van het jaarlijkse Villaparkconcert. Ook vormt het het eindstation voor de deelnemers aan de Oranje Klassieker Rit.

“Als het mooi weer is, dan weten ze van geen ophouden”, weet Kees Prins uit ervaring. Als bestuurslid van Velp voor Oranje is hij verantwoordelijk voor het contracteren van de orkesten voor het Villaparkconcert op Koningsdag. “Het optreden van de Arnhemse Storyville Jassband is altijd een succes. Door de enthousiaste wijze van musiceren in de muziektent in de vijver, staat het publiek op de wal te swingen en te klappen.”
Het concert begint om 20.00 uur. Iedereen is welkom. De toegang is gratis.

Ruim voordat de Storyville Jassband aantreedt, hebben de 150 deelnemers aan de Oranje Klassieker Rit Velp (OKRV) hun opgepoetste, antieke auto’s opgesteld rondom de vijvers van het Villapark. Vanaf 18.30 uur rijden zij Velp binnen en om 19.30 uur worden de winnaars van het Concours d’Elegance bekend gemaakt.
Honderden bezoekers genieten ieder jaar van dit traditionele slot van Koningsdag: auto’s kijken, een ijsje eten en vooral elkaar ontmoeten onder de eeuwenoude beuken. Leden van studentenvereniging Arboricultura (Hogeschool Van Hall Larenstein) verzorgen de catering; koffie, fris, een glaasje wijn of een biertje en heerlijke vers geroosterde hapjes. En ondertussen beleeft iedereen plezier aan de swingende klanken van de Storyville Jassband uit Arnhem.

www.velpvoororanje.nl

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.