Home / Brummen-Regiobode / Stiltewandeling in Hall

Stiltewandeling in Hall

Stiltewandeling in Hall

HALL – Op zaterdagochtend 20 april start om 9.30 uur vanaf natuurboerderij de Mhene in Hall een lente-stiltewandeling. De wandeling voert door de natuur van de Eerbeeksche Hooilanden en de aangrenzende Empese en Tondense Heide. De tocht -grotendeels in stilte – duurt ongeveer 2 uur en tijdens de wandeling zal een paar keer worden stil gestaan voor een opmerkzaamheidsoefening. Na de wandeling vindt ,voor wie dat wil, een korte uitwisseling van de ervaringen plaats. De kosten voor deze wandeling bedragen 7,50 euro. Goede wandelschoenen of laarzen worden aangeraden. De wandeling gaat bij ieder weertype door. Meer informatie en opgave bij Jantine Peters via info@aandachtgeeftjekracht.nl of tel.06-17 369 599.

Lees ook

Zaag je eigen kerstboom op de Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Park de Hoge Veluwe biedt bezoekers ook dit jaar weer de mogelijkheid hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.