Home / Rheden-Regiobode / Stenenwandeling door Velp

Stenenwandeling door Velp

Stenenwandeling door Velp

VELP – Op zaterdag 13 april wordt er in Velp een wandeling gehouden die in het teken staat van gesteenten. Onder leiding van gids Herman kunnen liefhebbers ontdekken wat Velp op het gebied van gesteenten te bieden heeft. De wandeltocht heeft een afstand van 3,5 kilometer en duurt anderhalf tot twee uur. De start is om 10.30 uur voor het Gelders Geologisch Museum aan de Parkstraat. De kosten bedragen 5 euro per persoon. Aanmelden kan via www.geologischmuseum.nl of tel.026-3642996.

Lees ook

Grip op je digitale leven

DIEREN – In Biblioteek Dieren start donderdag 30 september de cursus Grip op je digitale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.