Home / Rheden-Regiobode / Steegse Merle finalist Prinses Christina Concours

Steegse Merle finalist Prinses Christina Concours

DEN-HAAG – Merle van der Lijke (14) uit de Steeg heeft zich geplaatst voor de finale van het Prinses Christina Concours. Afgelopen maanden hebben honderden jonge musici uit het hele land meegedaan aan de selecties van het Prinses Christina Concours. Negentien van hen werden geselecteerd voor de Nationale Halve Finale die afgelopen weekend plaatsvond in het Provinciehuis Zuid-Holland, in Den Haag. Elke halve finalist trad tien minuten op voor jury en publiek. Merles optreden werd beloond met een plek in de finale, die aanstaande zondag 14 april plaatsvindt in het Zuiderstrandtheater in Den Haag. Merle speelt op een harp die aan haar ter beschikking is gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Binnenkort is Merles harpspel te beluisteren tijdens het ZOOM Kamermuziekfestival, waar zij samen met haar zusje Sarah (fluit) meerdere keren zal optreden.

Lees ook

Carolien uit Dieren zoekt sponsoren Serious Request

DIEREN – Vanaf 20 november tot en met 20 december gaat Carolien-Sunshine Joosten uit Dieren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.