Home / Brummen-Regiobode / Speuren naar paaseieren in het Dierenpark

Speuren naar paaseieren in het Dierenpark

BRUMMEN – Afgelopen zaterdag konden Brummense kinderen weer paaseieren zoeken in Dierenpark ‘t Goor in Brummen. Het evenement werd ruim veertig jaar georganiseerd door de Evenementen Commissie Brummen, maar was dit jaar in handen van Dierenpark ‘t Goor. De opkomst was, mede dankzij het prachtige weer, erg groot. De kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 werden in drie categorieën ingedeeld, zodat zij allemaal een eerlijke kans hadden om een ei te vinden. Er lagen papieren eieren verstopt die de kinderen konden omruilen voor echte eitjes in allerlei mooie kleuren. Ook werd er een gouden ei verstopt. De gelukkige vinder kreeg een speciale prijs van de organisatie.

Foto: Han Uenk

Lees ook

VVD Rheden zet ondernemers in het zonnetje

RHEDEN – Vrijdag 20 november was het de Dag van de Ondernemer. Reden voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.