Home / Brummen-Regiobode / Sparta Brummen in de prijzen

Sparta Brummen in de prijzen

BEEKBERGEN – Gymnastiekvereniging Sparta in Brummen deed zondag 31 maart mee aan de tweede plaatsingswedstrijd turnen in Beekbergen. De vereniging nam maar liefst drie medailles mee terug naar Brummen. Lieke Smit en Diede Boschloo verdienden beiden een gouden plak en voor Anniek Rots was er een mooie bronzen medaille. Ook buiten het podium werden er mooie prestaties geleverd. In mei wordt de finale geturnd, het is nog even spannend wie daar naartoe mogen.

Lees ook

Oecumenische dienst in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zondag 27 juni wordt in de Protestantse kerk aan de Woudweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.