Home / Brummen-Regiobode / Smullen in de stoomtrein

Smullen in de stoomtrein

BEEKBERGEN – De Veluwse Stoomtrein Maatschappij houdt in de meivakantie extra rijdagen en heeft dit jaar ook iets nieuws: de Pannenkoekentrein.

Op dinsdag 30 april, woensdag 1 mei en donderdag 2 mei kan iedereen genieten van een pannenkoekenlunch in de stoomtrein. Op deze drie voorjaarsvakantie-dagen rijdt een historisch luxe restauratierijtuig met de stoomtrein mee als Pannenkoekenrijtuig. Voor de Pannenkoekenlunch is online reserveren is noodzakelijk. Dit kan op de website van de VSM: www.stoomtrein.org

Terug in Beekbergen, staat de reizigers nog een verrassing te wachten: tijdens de depotstop kunnen ze de grote verzameling locomotieven in het stoomdepot, de werkplaats en de draaischijf van dichtbij te ontdekken. Te zien is hoe water en kolen in de locomotief geladen worden. Alle rijdagen vertrekt om 10.45 uur de stoomtrein vanuit station Beekbergen richting Apeldoorn. Het vertrek in Apeldoorn is om 11.45 uur vanaf het VSM perron. De reis over de Veluwe voert naar Eerbeek. Voor de treinrit zijn de kaarten ter plaatse te koop aan het loket op station Beekbergen en bij de conducteurs in de trein. De Pannenkoekentrein rijdt ook op zondag 12 mei, op Moederdag.

Lees ook

Hulp voor gedupeerden toeslagenaffaire

GEM. BRUMMEN – De gemeente Brummen biedt hulp de gezinnen die gedupeerd zijn door de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.