Home / Brummen-Regiobode / Schrijver Bert Natter te gast in bibliotheek Brummen

Schrijver Bert Natter te gast in bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Op dinsdag 16 april is Bert Natter te gast in de bibliotheek in Brummen. Hij is auteur van de roman ‘Ze zullen denken dat we engelen zijn’ (2018), waarin hij de levens van twee overlevenden van een aanslag beschrijft. Bij de Boekensteun komt hij om 20.00 uur vertellen over zijn werk.

In ‘Ze zullen denken dat we engelen zijn’, toont Natter hoe de levens van verschillende mensen, die zich toevallig op een plein bevinden op het moment dat er een bloedige aanslag wordt gepleegd, voor altijd veranderen. De chauffeur van de gekaapte bus, de overlevenden op het caféterras, hun relaties, idealen en angsten komen allemaal op dat vreselijke moment samen. ‘Het is onmogelijk het verleden ongedaan te maken,’ zo schrijft de auteur, ‘maar je kunt wel degelijk opnieuw beginnen.’
Kaarten kosten 6 euro voor niet-donateurs. Voor donateurs is de lezing gratis. Aanmelden kan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

Lees ook

Uitdaging! en Dutch Design in Kunstlab Doesburg

DOESBURG – Het Kunstlab in Doesburg heeft in december het thema Dutch Design. In de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.