Home / Doesburg-Regiobode / Russische ontroering op Doesburgs gitaristenpodium

Russische ontroering op Doesburgs gitaristenpodium

DOESBURG – De Russische Irina Kulikova steelt op zondag 28 april vanaf 15.00 uur de harten van haar publiek met de schoonheid van haar toon en haar aanwezigheid op het gitaristenpodium van Gasthuiskerk Doesburg. Kulikova behoort tot die klasse muzikanten die mensen diepgaand ontroeren. De gitariste werd geboren in het Russische Chelyabinsk, waar ze als driejarige onder leiding van Victor Kozlov en haar moeder, de celliste Vinera Kulikova, begon aan haar muzikale ontwikkeling. De toegang bedraagt 15 euro per persoon. Tickets zijn verkrijgbaar via de website.

www.gasthuiskerkdoesburg.nl

Lees ook

Feestdag bij scouting Doesburg

DOESBURG – Zaterdag 20 februari vierde Scouting Doesburg de jaarlijkse feestdag ter ere van Robert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.