Home / Rheden-Regiobode / Ron König burgemeester van Deventer

Ron König burgemeester van Deventer

Ron König burgemeester van Deventer

DEVENTER – Ron König, oud-wethouder van de gemeente Rheden, wordt de nieuwe burgemeester van Deventer. Van 2010 tot 2014 was König (54) wethouder in Rheden en vervolgens vervulde hij die functie drie jaar in Arnhem, waar hij nu ook woont. Sinds 2018 is hij waarnemend burgemeester in Deventer. Naar verwachting wordt hij op 6 juni geïnstalleerd als nieuwe burgervader van de Overijsselse gemeente. De vertrouwenscommissie omschrijft Ron König als een empathisch en authentiek bestuurder, die door weet te pakken op momenten dat het nodig is. Iemand die vanuit zijn openheid mensen weet te verbinden. König geeft aan zich op korte termijn in Deventer te zullen vestigen en ook snel meer inwoners en instellingen te willen leren kennen.

Lees ook

Sinterklaas verrast kinderen in Laag-Soeren

LAAG -SOEREN – Dat Sinterklaas dit jaar thuis werkt wegens het coronavirus hebben we allemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.