Home / Brummen-Regiobode / Roel Bakker haalt mooi bedrag op voor Tour for Life

Roel Bakker haalt mooi bedrag op voor Tour for Life

EERBEEK – Roel Bakker uit Eerbeek stapt dit najaar weer op de fiets voor Tour for Life. Afgelopen zaterdag hield hij bij Jumbo in Eerbeek een actie om geld en statiegeldbonnen op te halen. En met succes; Roel haalde het bedrag van 631 euro op. ”Jonge jongens, zonder ouders erbij, die ook spontaan een donatie deden, evenals hoogbejaarde mensen en alle leeftijden daartussen uiteraard. Soms zelfs mensen die een tweede keer bij de Jumbo kwamen en ook voor een tweede keer een (flinke) donatie gaven. Fantastisch. En je ziet dan ook duidelijk waarom het zo belangrijk is dat er gegeven wordt. Het blijft hard nodig, iedereen heeft er op een of andere manier wel mee te maken”, aldus Roel. Hij is dan ook nog meer gemotiveerd voor zijn fietstocht van eind augustus en wil iedereen bedanken voor de steun.

Lees ook

Twee auto’s in brand gestoken op Waterstraat in Velp

VELP – In de vroege ochtend van 28 november zijn, binnen 2 uur tijd zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.