Home / Brummen-Regiobode / Resultaat tulpenactie Lions Brummen

Resultaat tulpenactie Lions Brummen

BRUMMEN – “Hartelijk dank aan ieder die een prachtige bos tulpen heeft gekocht tijdens de actie van de Lions bij de Jumbo vestigingen in Brummen en Eerbeek”, laat de Lionsclub Brummen weten. Dankzij de steun van de tulpenkopers is een totaalbedrag van 1.030 euro opgehaald voor de kinderboerderijen in Brummen en Eerbeek. Vorige week werd de cheque ter waarde van 515 euro al uitgereikt aan het bestuur van Park ’t Goor in Brummen. Het bestuur was er erg blij mee. Het geld gaat naar medisch onderzoek en eventueel medicatie voor de dieren. De cheque voor kinderboerderij de Kiboe in Eerbeek ligt ook klaar om te worden overhandigd.

Lees ook

Zaag je eigen kerstboom op de Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Park de Hoge Veluwe biedt bezoekers ook dit jaar weer de mogelijkheid hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.