Home / Rheden-Regiobode / Repair café

Repair café

DIEREN – Vlak voor Koningsdag, op donderdag 25 april, is er weer Repair Café in De Oase in Dieren. Spulletjes die kapot zijn, kunnen vaak nog wel gered worden met een reparatie. En dan kunnen ze bijvoorbeeld verkocht worden op de Kleedjesmarkt. Het Repair Café is geopend van 19.00 tot 21.00 uur, na 20.45 uur worden geen reparaties meer aangenomen. Er worden geen magnetrons of oude beeldbuistelevisies gerepareerd, in verband met de veiligheid van de vrijwilligers. Reparaties zijn gratis, maar vrijwillige bijdragen worden op prijs gesteld.

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.