Home / Rheden-Regiobode / Repair Café Velp zoekt hulp

Repair Café Velp zoekt hulp

Repair Café Velp zoekt hulp

VELP – Het Repair Café in de Poort in Velp wordt gerund door een groep vrijwilligers die samen reparaties verzorgen aan de meest uiteenlopende artikelen. Van fietsen tot huishoudelijke apparaten en van speelgoed tot kleding. De afdeling elektronica kan nog wel wat hulp gebruiken. Wie denkt reparaties uit te kunnen voeren aan elektrische apparaten met of zonder stekker, is meer dan welkom. Het gaat om één zaterdagmiddag in de maand. Belangstellenden kunnen contact opnemen via repaircafevelp@gmail.com of de facebookpagina van Repair Café Velp.

Lees ook

Twee auto’s in brand gestoken op Waterstraat in Velp

VELP – In de vroege ochtend van 28 november zijn, binnen 2 uur tijd zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.