Home / Rheden-Regiobode / Radar Uitvoering Oost opent nieuw kantoor in Rheden

Radar Uitvoering Oost opent nieuw kantoor in Rheden

RHEDEN – Woensdag 17 april opent Radar Uitvoering Oost haar nieuwe kantoor aan de Dorpsstraat 70 in Rheden. Inwoners en samenwerkingspartners worden tussen 16.00 en 18.00 uur uitgenodigd om langs te komen tijdens een informele housewarming.

Het kantoor wordt deze middag geopend door de wethouder, een hapje, drankje en live muziek zijn aanwezig. Met dit nieuwe kantoor breidt Radar Uitvoering Oost haar aanwezigheid en zichtbaarheid in de hele gemeente uit, naast de bestaande inlopen en spreekuren in de dorpshuizen én bij inwoners thuis. Radar Uitvoering Oost is samen met de partnerorganisaties Stichting MVT (Mantelzorg en Vrijwillige Thuiszorg) en Stichting STOER (Senioren Teams Ondersteunen Elkaar in Rheden en Rozendaal) sinds 2016 actief in de verschillende dorpen van de gemeente Rheden en Rozendaal. Daarnaast coördineert zij WeHelpen.nl en de vrijwilligers vacaturebank voor vrijwilligerswerk.

Lees ook

Onderzoek naar uitkijktoren in uiterwaarden bij Rheden

RHEDEN – De gemeente Rheden wil een uitkijktoren plaatsen in de uiterwaarden van het dorp …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.