Home / Brummen-Regiobode / Projectkoor in actie bij 75 jaar bevrijding

Projectkoor in actie bij 75 jaar bevrijding

Projectkoor in actie bij 75 jaar bevrijding

BRUMMEN – Projectkoor Brummen gaat een belangrijke rol spelen in de herdenking van 75 jaar vrijheid in Nederland in 2020. Op initiatief van Marianne Boesveld en Mia van der Westen levert het koor begin mei volgend jaar een belangrijke bijdrage aan een aantal uitvoeringen van The Armed Man, a Mass for Peace van Karl Jenkins. Dit stuk wordt uitgevoerd samen meteen jeugdkoor en Harmonie Orkest Brummen. De repetities van het Projectkoor beginnen hiervoor na de zomervakantie. Zangers en zangeressen die willen meezingen, kunnen zich aanmelden via projectkoorbrummen@gmail.com of tel. 06-12470446. Het projectkoor voerde eerder onder meer de Carmina Burana van Carl Orff uit en zong Zuid-Amerikaanse muziek van Ramirez.

Lees ook

Hele bebouwde kom van Brummen wordt 30 km/uur

BRUMMEN / LEUVENHEIM – De snelheid binnen de gehele bebouwde kom van Brummen en een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.