Home / Rheden-Regiobode / Projectkoor Dieren zingt The Crucifixon

Projectkoor Dieren zingt The Crucifixon

DIEREN – Op Palmzondag 14 april voert projectkoor Dieren het stuk The Crucifixion van John Stainer uit. De uitvoering vindt plaats in de Ontmoetingskerk te Dieren, begint om 16.00 uur en duurt tot ongeveer 17.15 uur. De toegang is gratis, na afloop wordt er een collecte gehouden. Naast het koor is er een belangrijke rol weggelegd voor het orgel. Marieke Schimmel- Van Voorst neemt deze partij voor haar rekening. Ook tenor Jesús Hernández en bas Michaël de Vos werken mee aan dit concert. Het geheel staat onder leiding van Hans Schimmel. The Crucifixion is gecomponeerd in 1887 en is vooral in Engeland een veel gezongen oratorium.

Lees ook

Wereldkampioen Eva Riemersma Sportheld van de gemeente Rheden

ELLECOM – Schaatster Eva Riemersma-van Rheenen uit Ellecom is uitgeroepen tot Sportheld van de gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.