Home / Doesburg-Regiobode / Programma open podium Kindermuziekweek

Programma open podium Kindermuziekweek

DOESBURG – Het maandelijkse open podium van Gasthuiskerk Doesburg wordt gehouden op zondag 7 april. Omdat het die week de landelijke Kindermuziekweek is, wordt het podium gereserveerd voor optredens van kinderen, alleen of met hun dans- of muziekdocent. Het open podium start om 14.30 uur, en wordt afgewisseld met vertoningen van de workshop animatiefilmpjes.

Leerlingen van Zwaan Stam spelen een aantal leuke liedjes met piano, zang en soms met begeleiding door een band in de volgende line up: Timon – Heartbeat, Zoë – Fur Elise, Luuk – Hall of the mountain King, Luuk en Tess – liedje zonder naam, Tess – Old mac Donald en Varen, Otis – Mooi, Nienke – Twinkel Twinkel en Vlooienmars, Sari – Aall of me, of Amelie, Max – Cancan Leerlingen van de dansschool Dance-Skills van Noura Rezgui voeren een aantal dansen uit. Babet, Ella, Eva, Hinke, Loïs en Tess zijn te zien in een dans in musical-stijl op het nummer Je Staat Niet Alleen van Guus Meeuwis, een moderne dans op muziek van Yann Tiersen, Le jour d’avant en misschien een dans uit de musical All that Jazz op muziek van Ralph Burns, South Mt Sinai Parade. Onder leiding van Susan Tehupuring doen Zoé en Jayda Mahulette, Joél Tuhuteru, Elia Sinay, Siza Maätita, Amber Wolsink en Kechi Bosa een originele Molukse dans, de Menari Lenso, oftewel de zakdoekendans. Er wordt gedanst op de muziek van het – Engelstalige – lied ‘Maluku’van Ullis Tapilaha. De danseresjes zijn 7 tot en met 11 jaar oud, en dansen sinds afgelopen jaar. Leerlingen van de fluitschool van Brigit Span spelen een aantal nummer op fluit en blokfluit. Op blokfluit spelen Crijn en Luuk Alle menschen werden Bruder en Morning has broken; Eve speelt Ups and downs en Bella Bimba. Op dwarsfluit spelen Anne en Anna spelen het duet Allegro van Devienne en Supercalifragilisticexpialidocious. Van de leerlingen van Mirjam Mudde van SpeelJijOokCello en van de Muziekfactory van Marco Prins is nog geen programma bekend.

Lees ook

Carillonconcert in Doesburg

DOESBURG – Zondag 6 december tussen 14.00 en 15.00 uur is weer het maandelijkse beiaardconcert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.