Home / Rheden-Regiobode / Prinsen- en Prinsessencursus

Prinsen- en Prinsessencursus

Prinsen- en Prinsessencursus

ROZENDAAL – Op woensdagmiddag 3 april vaanf 15.30 uur kunnen kinderen weer deelnemen aan de Prinsen- en Prinsessencursus op kasteel Rosendael. Met een hofdame of lakei maken kinderen in hun deftigste kleren een tocht door het kasteel en leren deftige manieren en echte prinsen- en prinsessenklusjes. Na afloop krijgt iedereen een glaasje ranja en een presentje. De cursus duurt tot 17.00 uur. Meedoen kost 12,50 euro voor volwassenen en 8,50 euro voor kinderen tot en met 18 jaar. Dit is inclusief cursus, kasteel- en parkbezoek. Museumkaarthouders en donateurs betalen 3 euro per persoon voor de cursus. Reserveren kan via www.glk.nl/rosendael.

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.