Home / Brummen-Regiobode / Presentatie ‘Een wandelaar vraagt de weg’

Presentatie ‘Een wandelaar vraagt de weg’

Presentatie ‘Een wandelaar vraagt de weg’

BRUMMEN – Dichter Piet van Middelaar uit Brummen heeft een nieuwe dichtbundel uit, met de titel ‘Een wandelaar vraagt de weg’. Twee jaar geleden verscheen een kleine dichtbundel van zijn hand met als titel ‘Te voet reist mijn ziel’. In zijn nieuwe bundel verkent Piet als een nieuwsgierige wandelaar langs een aantal wegen de huidige tijd. Zaterdagmiddag 13 april om 16.30 uur wordt de bundel gepresenteerd bij Primera Bosman XL in Brummen met een hapje en een drankje. Na afloop is er gelegenheid de bundel te laten signeren door Piet.

Lees ook

Brummense zwagers geven Concordia toekomst

BRUMMEN – Brummense zwagers Bart Oudendijk en Olaf Harleman hebben Concordia in Brummen gekocht. Afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.