Home / Doesburg-Regiobode / Plusbus Doesburg zoekt chauffeurs en planners

Plusbus Doesburg zoekt chauffeurs en planners

DOESBURG – Plusbus Doesburg zoekt vrijwilligers. Er zijn chauffeurs en planners nodig om deze vervoersdienst te kunnen blijven aanbieden.

Plusbus Doesburg e.o. biedt aangepast en voordelig vervoer van deur tot deur in de gemeente Doesburg en omliggende dorpen. De Plusbus kan worden ingezet voor bezoek aan familie, huisarts, ziekenhuis of het doen van boodschappen. Ook mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel kunnen een beroep doen op de Plusbus.
Het vervoer met de Plusbus wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers. Er zijn nieuwe mensen nodig om het team te versterken.
Zo zoekt de Plusbus chauffeurs voor één of meerdere dagdelen in de week. Nieuwe chauffeurs krijgen een uitgebreide instructie voor zij zelfstandig gaan rijden.
Ook zijn logistiek planners nodig voor één ochtend in de week. Zij nemen telefonische ritaanvragen aan en verwerken deze tot een ritplanning. Ook verstrekken zij informatie over het vervoer door de Plusbus. De planning gebeurt van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.30 uur aan de Linie 4 in Doesburg. Enige computerervaring is hiervoor wel vereist, maar nieuwe vrijwilligers krijgen uiteraard een training.

Tel. 06 – 41917757 (ma-vrij 8.30 -12u)

plusbus.doesburg@gmail.com

Lees ook

Wandel en Handel in de Wijk

DOESBURG – Zondag 6 december wordt tussen 12.00 en 16.00 uur de eerste editie gehouden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.