Home / Brummen-Regiobode / Pils en Pasen in De Brink

Pils en Pasen in De Brink

LOENEN – Op zaterdag 20 april is het weer tijd voor het jaarlijkse Paasfeest in Dorpscentrum de Brink in Loenen. Dit wordt georganiseerd door jongerenvereniging Spritshz.

Dit keer is de band Jackfire te gast, die vanaf 20.30 uur optreedt. Deze band bestaat uit vier broers uit de Achterhoek. Ze komen al voor de derde keer voor het evenement Pils en Pasen naar Loenen. Zij spelen bekende nummers, variërend van rock tot Nederlandstalige meezingmedleys. De lichtshow met special effects zal de zaal omtoveren tot een mooie dans/feestzaal.
Elk jaar staat Jackfire vier dagen op het Koningsplein bij de vierdaagsefeesten in Nijmegen. De zanger van deze band heeft een paar jaar geleden zelfs in Duitsland meegedaan met The Voice of Germany en hij heeft daar verschillende rondes meegedaan tot en met de battle.

Kaarten voor het optreden in De Brink kosten 7,50 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Kapsalon Marnie en Primera in Eerbeek. Aan de zaal kosten de kaarten 10 euro.
Op de zondagavond is er vanaf 21.00 uur nog een afterparty in de kelder bij Spritshz. Er zal op het podium een Dj de boel op de kop komen zetten met zijn muziek van deze tijd. Voor de zondagavond is er geen kaartverkoop, dan geldt gewoon vol is vol.

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.