Home / Rheden-Regiobode / Pianorecital in de Serre

Pianorecital in de Serre

Pianorecital in de Serre

ROZENDAAL – Onder de titel ‘Een muzikale reis door Duitsland en Oostenrijk in de 18e en 19e eeuw’ zal Henrietta Currie op woensdag 17 april klassieke stukken op de piano ten gehore brengen in de serre van Rozendaal. Henrietta Currie studeerde piano en blokfluit aan het Rotterdams Conservatorium. Na het behalen van beide diploma`s ging zij op 21-jarige leeftijd naar de Verenigde Staten van Amerika, waar zij een jaar studeerde aan het Peabody Conservatory in Baltimore. Daarna gaf zij les in Engeland en Ierland. Terug in Nederland legde zij zich toe op kamermuziek en het begeleiden van solisten en koren. Het concert begint om 10.30 uur en er is een korte pauze. De toegang is vrij.

Lees ook

Leerlingen van het Titus Brandsma maken het verschil

VELP -“Zo spannend dat wij ons ondernemersplan gaan presenteren aan Day for Change. Ik ben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.