Home / Nieuws / Pianoleerlingen geven concert

Pianoleerlingen geven concert

VELP – Voor een uitverkochte zaal in wooncomplex Nieuw Schoonoord in Velp lieten de leerlingen van pianolespraktijk Dorrie Tromp uit Rheden zondag 24 maart horen waar zij de afgelopen tijd op gestudeerd hadden.

Het thema was films en muziek. Dat niet alle optredens even vlekkeloos verliepen, maakte eigenlijk niemand iets uit. Het was weer een mooie mix van genres: van klassiek tot eigentijdse filmmuziek, van solisten en begeleiding van Dorrie op de tweede vleugel tot vier handen op één vleugel. In totaal traden er 25 pianisten op, waarbij twee jongedames wellicht het meest in het oog sprongen. Zowel Anoush als Tessa hadden ondersteunende beelden uit natuurfilms.
Als kers op de taart werden de toehoorders getrakteerd op een gastoptreden van Vivian, derdejaars studente aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij begeleidde op viool haar broer Stefan. Samen brachten zij de titelsong van Schindler’s List ten gehore.
Volgend jaar is het leerlingenconcert op 22 maart 2020.

www.pianolesdorrietromp.nl

Fotobijschrift: Dorrie Tromp met een van haar leerlingen.

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.