Home / Rheden-Regiobode / PCOB/KBO Contactmiddag

PCOB/KBO Contactmiddag

PCOB/KBO Contactmiddag

RHEDEN – De PCOB/KBO houdt op donderdag 11 april weer een contactmiddag. Maria Bonten uit het Limburgse Weert komt vertellen over allerlei feesten en gebruiken rondom het licht gedurende het hele jaar, vergezeld van mooie (licht)beelden.Van DrieKoningen tot het Luciafeest, alles komt voorbij tijdens deze informatieve lezing in dorpshuis Willem de Zwijger. Belangstellenden zijn van harte welkom, de entree is gratis en de middag begint om 14.00 uur.

Lees ook

Sinterklaas verrast kinderen in Laag-Soeren

LAAG -SOEREN – Dat Sinterklaas dit jaar thuis werkt wegens het coronavirus hebben we allemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.