Home / Rheden-Regiobode / Pasen op het Winkelcentrum

Pasen op het Winkelcentrum

Pasen op het Winkelcentrum

DIEREN – Winkelcentrum Dieren viert Pasen. Zo wordt er een kleurwedstrijd gehouden., waaraan alle kinderen mee kunnen doen. Ze kunnen de kleurplaten ophalen bij de winkels op het winkelcentrum en tot uiterlijk donderdag 18 april inleveren bij Bosveld Groente en Fruit aan de Wilhelminaweg of bij The Read Shop aan Diderna. Zaterdag 20 april is de paashaas vanaf 12.00 uur present op het winkelcentrum om chocolade-eitjes uit te delen. Om 16.00 uur is de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd bij het Centrum Office aan Diderna (tussen Ter Stal en Katootje).

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.