Home / Rheden-Regiobode / Panna Court bij IKC Dorpsschool

Panna Court bij IKC Dorpsschool

Panna Court bij IKC Dorpsschool

ROZENDAAL – De gemeentereraad van Rozendaal stelt budget beschikbaar voor de aanleg van een panna court op het dak van de gymzaal bij de Dorpsschool. Een Panna Court is een kleinschalig sportveld omringd door een hekwerk. Het hekwerk zorgt ervoor dat de meeste ballen in het Panna Court blijven.
“Met het realiseren van het Panna Court geven we invulling aan de wens van de jongerenraad voor een dergelijke voorziening in Rozendaal”, aldus de gemeente. “Het gemeentebestuur vindt het belangrijk dat jongeren een plek hebben om te sporten, te bewegen, te ontspannen en plezier te maken. In het bestemmingsplan voor de Dorpsschool is deze locatie aangewezen als schoolplein. Op grond hiervan is het gebruik door de leerlingen van IKC Dorpsschool Rozendaal mogelijk. Om het gebruik van het Panna Court en het schoolplein ook buiten schooltijden mogelijk te maken starten wij op korte termijn een zogenoemde afwijkingsprocedure van het bestemmingsplan op.”

Lees ook

Kunstwerk ijsberen in ere hersteld

DIEREN – De ijsberen op het Callunaplein staan weer op hun oude vertrouwde plek. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.