Home / Rheden-Regiobode / Palmpasen in de Emmaüskerk

Palmpasen in de Emmaüskerk

Palmpasen in de Emmaüskerk

DIEREN – Op zaterdag 13 april kunnen er van 14.00 tot 16.00 uur in de Emmaüskerk in Dieren palmpaasstokken worden versierd. Alle kinderen, jong en oud, zijn daarbij van harte welkom. Kinderen dienen een eigen palmpaasstok mee te nemen, voor de knutselspullen en wat te eten en te drinken wordt gezorgd. Op zondag 14 april wordt er om 09.30 uur in de Emmaüskerk Palmpasen gevierd. Op deze Palmzondag wordt., zoals ieder jaar, de blijde intocht van Jezus in Jeruzalem gevierd. Alle kinderen zijn welkom om met hun versierde palmpaasstok deel te nemen aan de palmpaasoptocht in deze viering. Het Jongerenkoor zal de optocht aankleden met passende palmpaasliederen. Aanmelden voor het knutselen kan bij Emma Dirkse van den Heuvel via e-mail: emmaschouten1@gmail.com.

Lees ook

Grote belangstelling voor routes alternatieve wandelvierdaagse

DIEREN – Meer dan 200 wandelaars zijn de afgelopen maand mei op pad gegaan met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.