Home / Brummen-Regiobode / Paasworkshop Floralia Brummen

Paasworkshop Floralia Brummen

Paasworkshop Floralia Brummen

BRUMMEN – Floralia Brummen houdt op 17 april een paasworkshop. Tijdens deze workshop kunnen deelnemers een bloemstuk maken. Onder het genot van een kopje koffie of thee krijgen zij uitleg over het maken van een bloemstuk, hierna gaat iedereen zelf aan de slag. De workshop begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het clubgebouw van hengelvereniging de Karper aan de D.A. van Vuurenstraat in Brummen. De kosten bedragen 25 euro, inclusief materialen en koffie en thee. Deelnemers moeten zelf een draadtangetje en een mesje meenemen. Opgeven kan bij Leny Huisken, tel. 0575 – 561989, of bij Ria Jager tel. 0575 – 563997.

floraliabrummen@hotmail.com

Lees ook

Inzameling koffiepunten voor de regionale voedselbank

REGIO – De maand december zamelt de Lionsclub Zutphen koffiepunten in van Douwe Egberts en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.