Home / Brummen-Regiobode / Paasvuur Klarenbeek

Paasvuur Klarenbeek

Paasvuur Klarenbeek

KLARENBEEK – Op Eerste Paasdag, zondag 21 april, is het weer tijd voor het jaarlijkse paasvuur in Klarenbeek. Het feest rondom het vuur vindt plaats in het weiland aan de Koperdijk in Klarenbeek en start vanaf 19.30 uur. Het paasvuur wordt tussen 19.30 uur en 20.00 uur aangestoken door de winnaars van het vogelschieten van de afgelopen kermis. DJ Remco zorgt ook dit jaar voor de muziek in de tent en voor de kleine kinderen staat er een springkussen. Aan de innerlijke mens is ook gedacht, want er zal een snackwagen aanwezig zijn.

Lees ook

Ondersteuning en cadeautje voor jonge mantelzorgers

GEM. BRUMMEN – Het is de week van de jonge mantelzorger, waarin kinderen centraal staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.