Home / Brummen-Regiobode / Paasrock bij de Vroolijke Frans

Paasrock bij de Vroolijke Frans

Paasrock bij de Vroolijke Frans

BRUMMEN – Op Tweede Paasdag is de Vroolijke Frans in Brummen (Broek) het toneel voor minifestival Paasrock, dat om 14.30 uur begint. Ook dit jaar wordt het (Paas)vuurtje opgestookt door twee bands op het podium bij de Kleine Frans. De entree is gratis. De middag wordt geopend door de vijf mans (Cover)Rock formatie Revolt. Bands zoals Nirvana, Bush, Red hot Chili Peppers en Live worden gecoverd. Als tweede band zal Miss Tuesday het podium betreden. Dit is een herkansing voor de band die bij de opening van ons cultuurseizoen op het laatste moment helaas moest afzeggen. Deze blues-rock formatie speelt swingende nummers van o.a. rocklegendes Melissa Etheridge, Tina Turner en Anouk.

www.devroolijkefrans.nl

Lees ook

Inzameling koffiepunten voor de regionale voedselbank

REGIO – De maand december zamelt de Lionsclub Zutphen koffiepunten in van Douwe Egberts en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.