Home / Brummen-Regiobode / Paasmarkt in Eerbeek

Paasmarkt in Eerbeek

EERBEEK – Op zondag 21 april is er in De Bhoele in Eerbeek een Paas-vlooienmarkt. Van 9.00 tot 16.00 kunnen bezoekers op koopjesjacht. De entree bedraagt 3 euro voor volwassenen. 2,50 euro voor 65-plussers, kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Zelf overtollige spullen verkopen is ook mogelijk. Een kraam met bovenbouw kost 25 euro, een grondplaats van 6 meter kost 17,50 euro. Opgeven kan via www.animo-vlooienmarkten.nl of tel. 0639108152.

Lees ook

VriendenLoterij steunt vv Oeken met 5.000 euro

BRUMMEN – vv Oeken krijgt 5000 euro van de VriendenLoterij. De club uit Brummen (Broek) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.