Home / Rheden-Regiobode / Paaseieren zoeken

Paaseieren zoeken

Paaseieren zoeken

RHEDEN – Op maandag 22 april kunnen kinderen tussen 11.00 en 15.00 uur eieren zoeken die de Paashaas heeft verstopt in de speeltuin en boomgaard van het Bezoekerscentrum Veluwezoom. Niet alleen de Paashaas heeft eieren verstopt, er is ook één vogel die daar haar eieren heeft gelegd. En deze vogel was er vroeg bij. Kosten voor deelname zijn per speurkaart voor leden van Natuurmonumenten en kinderen van Oerrr 4 euro. Niet-leden betalen 7 euro.

Lees ook

Kunstwerk ijsberen in ere hersteld

DIEREN – De ijsberen op het Callunaplein staan weer op hun oude vertrouwde plek. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.