Home / Doesburg-Regiobode / Paasconcert Feeling

Paasconcert Feeling

Paasconcert Feeling

ACHTER-DREMPT – Koor Feeling geeft een paasconcert in de Willibrorduskerk in Achter-Drempt. Dit jaar zingt het koor op paasavond op zaterdag 20 april. Belangstellenden zijn om 20.00 uur welkom om te komen luisteren of zelf mee te zingen. Koor Feeling uit Drempt bestaat al sinds de jaren vijftig. Feeling begon als een kerkkoor maar is inmiddels uitgegroeid tot een eigentijds koor met een zeer gevarieerd repertoire. De dertig leden van Feeling treden regelmatig op in de regio en geven rond de feestdagen een concert in de kerk in Achter-Drempt. De entree is gratis en ook de koffie en thee na afloop worden door het koor aangeboden.

www.feeling-drempt.nl

Lees ook

Wandel en Handel in de Wijk

DOESBURG – Zondag 6 december wordt tussen 12.00 en 16.00 uur de eerste editie gehouden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.