Home / Brummen-Regiobode / OVB in tweestrijd over plannen verhuizing Aldi

OVB in tweestrijd over plannen verhuizing Aldi

BRUMMEN – De ondernemersvereniging Brummen (OVB) zit in tweestrijd over de voorgenomen plannen over de locatie van een nieuw te bouwen Aldi.
Onlangs werd bekend dat Verrij Wonen haar activiteiten stopt en dat de locatie wordt verkocht voor een nieuw te bouwen pand voor supermarkt Aldi. Enerzijds zijn de plannen van Aldi om zich buiten het centrum te vestigen, in strijd met de visie van de OVB, die een grote centrumconcentratie nastreeft. Anderzijds moet de OVB de belangen van lid Verrij Wonen behartigen, die baat heeft bij de verkoop van zijn huidige locatie. Het bestuur van de OVB heeft haar leden dan ook gevraagd om een mening te geven over deze kwestie. Mochten de leden besluiten dat het belang van een grotere winkelconcentratie zwaarder weegt dan het belang van Verrij, dan tekent de vereniging bezwaar aan bij de gemeente.

Lees ook

Taalontwikkeling stimuleren met DigiTaalThuis

EERBEEK – Ouders van kinderen in groep 1 en 2 van Kindcentrum Sterrenbeek in Eerbeek …

3 comments

 1. Toch wel jammer dat collega ondernemers het elkaar zo moeilijk maken. Er is toch ook een belang voor Aldi en zeker ook voor Verrij. Wie gaat de kosten van het pand van Verrij aan de familie betalen als de verkoop aan Aldi niet doorgaat? De OVB?

 2. Goedemorgen , vind dit een rare zaak .

  Laten we blij zijn dat de noordelijke entree va Brummen eindelijk een keer aangepakt kan worden .
  met nette woningbouw , de overkant * Aland* is hier ook voor bedoeld.
  Dit is een eenmalige kans om de Zutphenseweg wat meer allure te geven.
  Als je nu kijkt wat een oude panden met name aan de Verrij kant staan met als tussenliggend de oude garage van Aalderink dan mag hier wel wat gebeuren.
  Rondom de huidige Jumbo zijn nog 2 grote braakliggende gebieden.

 3. Ton Leemereise

  Als reactie op het bericht van Harry, het pand is al verkocht aan een project ontwikkelaar volgens Verrij, Dus hun hebben er geen na of voordeel meer hiervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.