Home / Brummen-Regiobode / Oud papier in Eerbeek

Oud papier in Eerbeek

Oud papier in Eerbeek

EERBEEK- In verband met Koningsdag op zaterdag 27 april wordt het oud papier in Eerbeek opgehaald op zaterdag 20 april. Op die dag wordt het oud papier van de derde en vierde zaterdag route opgehaald. Het gaat om de straten Veldweg, Rentmeesterstedeweg, Rentmeesterhof, en de wijken De Lombok, de Noorderenk en de Werfakker (het gebied binnen de (incl.) Ringlaan, Groeneweg, (excl.) Boerenstraat en de spoorlijn). De containers dienen voor 08.30 uur klaar te staan met de handvatten richting de weg en met het papier in de container.

Lees ook

College vraagt raad over plannen voor samenwerking met provincie

GEM. BRUMMEN – De gemeente Brummen gaat samen met de provincie Gelderland aan de slag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.