Home / Brummen-Regiobode / Oud ijzeractie vv SHE

Oud ijzeractie vv SHE

HALL – Voetbalvereniging SHE haalt ieder voorjaar het oud ijzer op in de regio en ook zaterdag 13 april gaan de vrijwilligers weer aan de slag. Het geld dat wordt verdiend met deze actie komt ten goede aan de jeugdafdeling.

Zaterdag 13 april kan iedereen tussen 09.00 en 12.00 uur weer oud ijzer komen brengen op de parkeerplaats van de vereniging aan de Dorpsstraat in Hall. Alle metalen zijn welkom, ook oude accu’s. Koelkasten en diepvriezers mogen echter niet worden aangenomen.
Het is ook mogelijk dat de club oud ijzer aan huis ophaalt. Wie iets te geef heeft, kan contact opnemen met Alfred Gemmink, tel. 06-45762633, of Frank Minkhorst, tel. 06-19692832, liefst tussen 18.00 en 20.00 uur. SHE komt ophalen in de regio, dus ook bij mensen die niet in Eerbeek of Hall wonen. Aanmelden kan ook via oudijzeractie@live.nl. Mensen die oud ijzer hebben worden verzocht dit niet in het zicht klaar te leggen. De ophalers van SHE komen altijd eerst netjes aan de deur.

Lees ook

Geen dictee wel quizzen

BRUMMEN – Het op vrijdag 27 november geplande Groot Brummens Dictee kan helaas geen doorgang …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.