Home / Brummen-Regiobode / Oud ijzer voor clubkas voetballers

Oud ijzer voor clubkas voetballers

HALL – De oudijzeractie van voetbalvereniging SHE in Hall is altijd een ochtend hard aanpoten, maar levert ook altijd een welkome aanvulling op voor de clubkas. De vrijwilligers stonden ook zaterdag 13 april al op tijd klaar om al het oud ijzer aan te nemen. Er werd weer flink wat gebracht. Ook gingen de voetballers op pad om metalen op te halen bij mensen die zelf niet in de gelegenheid waren om langs te komen bij de club. Al met al is er weer een mooie hoeveelheid oud ijzer ingezameld, waarmee de kas van de Hallse voetbalvereniging weer flink kan worden gespekt.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Creatief in de december

HALL -Werkplaatsatelier Drift in Hall is in de decembermaand versierd met kerstverlichting en open op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.