Home / Brummen-Regiobode / Oranjevereniging Empe pakt weer uit met Oranjefeesten

Oranjevereniging Empe pakt weer uit met Oranjefeesten

EMPE – De Oranjevereniging Empe heeft ook dit jaar weer een uitgebreid programma voor de Oranjefeesten. Op vrijdagavond 26 april wordt in er in Empe in de feesttent Koningsnacht gevierd met de band Prezz en DJ Remco. De band Prezz bestaat uit zes professionele muzikanten. Met hun aanstekelijk enthousiasme en energie staan zij garant voor entertainment op een zeer hoogstaand niveau. De allerbeste songs uit de huidige top 40 en uit het verleden worden in no time afgewisseld met dance-classics, 90’s, 00’s, rock en Nederlandstalige meezingers.
Op zaterdag 27 april wordt Koningsdag ingeluid met het zingen van het Wilhelmus om 14.00 uur, om daarna snel met zijn allen te gaan kijken naar de beste talenten van Empe en omgeving in Empe’s got Talent. Iedereen die uitblinkt in wat voor een optreden dan ook kan op deze Koningsdag het podium pakken. Na de prijsuitreiking kunnen mensen zich nog vermaken met de muziek van de Disco Kings, die die dag speciaal langer doorspelen tot 22.00 uur. Kinderen zich dan ook nog vermaken in de tent met onder andere een zandbak en zich laten schminken.

Lees ook

Inzameling koffiepunten voor de regionale voedselbank

REGIO – De maand december zamelt de Lionsclub Zutphen koffiepunten in van Douwe Egberts en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.