Home / Nieuws / Oranjekermis in Velp van start
.

Oranjekermis in Velp van start

VELP – De Oranjekermis in Velp is weer van start gegaan. Op donderdag ging de kermis open voor het publiek. Op vrijdagmiddag was burgermeester Carol van Eert aanwezig op de kermis. Hij begeleidde mensen met een verstandelijke beperking naar de verschillende attracties. Zij mochten dankzij Velp voor Oranje een middag gratis naar de kermis. Burgemeester van Eert maakte samen met onder andere Eddy, die in Huize Johanna in Dieren woont, zelf ook een ritje in de familieachtbaan. Velp voor Oranje organiseert de Oranjekermis al 125 jaar. Met de opbrengst van de pacht wordt op 27 april het Koningsfeest georganiseerd en eens in de vijf jaar de herdenkingen en vieringen van de Bevrijding.

Foto’s: Cynthia Vos

Lees ook

College legt nieuwe bouwplannen Imboslaan voor aan raad

DIEREN – Het college van B&W van de gemeente Rheden heeft besloten een nieuwe startnotitie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.