Home / Brummen-Regiobode / Optocht en talentenjacht in Loenen

Optocht en talentenjacht in Loenen

LOENEN – Loenen gaat Koningsdag weer feestelijk vieren. De jeugd krijgt weer een leuk programma voorgeschoteld met een optocht en talentenjacht.

Vorig jaar kreeg Koningsdag in Loenen een geheel nieuwe opzet: een optocht van mooi versierde voertuigen ging feestelijk door het dorp onder begeleiding van muziekvereniging OLTO. De jeugdige talenten kregen daarna veel bekijks op het podium in De Brink tijdens Loenen Got Talent.
Na alle enthousiaste reacties hebben de Oranjevereniging Loenen (NFHV) en Dorpscentrum De Brink ervoor gekozen om hier een vervolg aan te geven. Net als vorig jaar krijgen de kinderen van de Loenense basisscholen materiaal aangeboden van de Oranjevereniging om hun fietsen/voertuigen te versieren.
Op zaterdag 27 april kunnen de kinderen vanaf 10.00 uur hun voertuigen opstellen op het plein bij De Brink, waarna om 10.30 uur de jurering zal plaatsvinden. Na de beoordeling vertrekt de stoet. Rond 11.00 uur start de optocht onder begeleiding van de muziekvereniging OLTO. Bij terugkomst zal de Loenense DJ Robert-Jan Zwarts de zaal vast opwarmen en ontvangen alle kinderen een tasje met wat lekkers.

Omstreeks 12.30 uur begint de grote jeugdtalentenshow Loenen Got Talent. De festiviteiten eindigen deze dag met de prijsuitreikingen. Voor zowel de drie mooist versierde voertuigen, als voor de drie grootste talenten bij Loenen Got Talent zijn er wederom mooie prijzen te winnen. Naast dat de bar in De Brink geopend is, zijn er deze dag broodjes hamburger, braadworst, enzovoorts verkrijgbaar. Opgeven voor Loenen Got Talent is zowel mogelijk via planning@debrinkloenen.nl, maar ook op de dag zelf.

Lees ook

De Hoge Veluwe krijgt erkenning voor succesvol natuurbeheer

HOENDERLOO – Het Nationale Park De Hoge Veluwe is door het Europese project Land Is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.