Home / Rheden-Regiobode / Ophalen oud papier Velp

Ophalen oud papier Velp

Ophalen oud papier Velp

VELP- Zaterdag 13 april halen vrijwilligers van Harmonie Unisono het oude papier op in een deel van Velp-Zuid. De opbrengst gebruikt de harmonie onder andere voor het project Meer Muziek in de Klas. Het doel van deze activiteit is om leerlingen van basisscholen kennis te laten maken met verschillende muziekinstrumenten en muziekonderwijs. Ze leren over slagwerk-, koperblaas- en houtblaas-instrumenten die in een harmonieorkest bespeeld worden. De leerlingen kunnen zich aanmelden voor proefpakket van enkele muzieklessen voor 10 euro. Als ze de smaak te pakken hebben, kunnen ze doorgaan met de muzieklessen. Het inzamelgebied is tussen de President Kennedylaan, de spoorlijn, Biljoen en de snelweg A348. Tevens wordt het papier opgehaald in de volgende straten in de ‘rivierenwijk’; Scheldestraat, Rijnstraat, Dulkeshofstraat, Waalstraat, Maasstraat en Merwedestraat. De containers kunnen ‘s morgens vóór 9.00 uur worden klaargezet met het handvat naar de straat.

Lees ook

Kunstwerk ijsberen in ere hersteld

DIEREN – De ijsberen op het Callunaplein staan weer op hun oude vertrouwde plek. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.