Home / Rheden-Regiobode / Openingsrit Motor Tour Club

Openingsrit Motor Tour Club

Openingsrit Motor Tour Club

SPANKEREN – Motor Tour Club Dieren en Omstreken rijdt zondag 14 april de Openingsrit van dit seizoen. Het is een rit van ongeveer 155 kilometer. Deze openingsrit gaat via Drempt en Bronckhorst richting Neede. Vervolgens rijden de motoren via Haaksbergen, een stukje Duitsland (Vreden), Winterswijk, Aalten, Oude IJsselstreek en Doesburg terug naar Dieren. De rit start om 09.00 uur vanaf de parkeerplaats van Restaurant Herberg de Luchte in Spankeren. Motorrijders die geen lid zijn van de MTCD, zijn van harte welkom. Zij betalen 5 euro. Aanmelden kan via www.motortourclubdieren.nl.

Lees ook

Cursus Psychiatrie in vogelvlucht

RHEDEN – Incluzio Rheden organiseert in samenwerking met Indigo Gelderland de cursus Psychiatrie in vogelvlucht. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.