Home / Brummen-Regiobode / Opening waterspeeltoestel Hall

Opening waterspeeltoestel Hall

HALL – De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het installeren van een houten waterspeeltoestel naast de Koningsbrug in Hall. Op zaterdag 27 april, Koningsdag, wordt het toestel om 14.30 uur in gebruik genomen. Het houten toestel past mooi in de omgeving, ligt direct aan fietspaden, naast het kanaal en is door kinderen veilig te gebruiken. Vanaf zaterdag 27 april kan iedereen er komen spelen. Op het veldje naast de Koningsbrug in Hall staat die dag, naast het watertoestel, ook een springkussen opgesteld. Voor de kinderen is er limonade en voor de volwassenen een oranjebitter. Ook krijgt iedere bezoeker die middag een, door de Dorpsraad aangeboden, snack van de plaatselijke friteskraam.

Lees ook

Jaap Schut speelt doedelzak voor kinderen in Colombia

EERBEEK – Op zaterdag 17 Augustus speelt Jaap Schut bij de Jumbo in Eerbeek weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.