Home / Doesburg-Regiobode / Opening nieuw seizoen Hessenbad

Opening nieuw seizoen Hessenbad

HOOG-KEPPEL – Buitenzwembad Hessenbad in Hoog-Keppel opent vanaf zondag 28 april haar poorten weer voor het zomerseizoen. De afgelopen maanden is door de vrijwilligers in en rondom het zwembad druk geklust en schoongemaakt en nu kan het weer dagelijks open.

Het Hessenbad ging begin vorig jaar over van een stichting naar een vereniging om het zwembad te kunnen behouden voor de gemeenschap. Met veel leden, sponsorgelden en een ongekend mooie zomer beleefde het zwembad een fantastisch seizoen. In de afgelopen maanden hebben de leden en vrijwilligers die het zwembad een warm hart toedragen de kleedkamers, douches en toiletten geschilderd in de nieuwe huisstijl en de ligweide en beplanting klaargemaakt voor een nieuw zwemseizoen.

Vanaf de 28e is het Hessenbad iedere dag weer open. Van maandag tot en met vrijdag is het geopend van 7.00 tot 10.00 uur, op woensdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Vanaf de zomervakantie gelden ruimere openingstijden.
Voor meer informatie over het zwembad en het voordelige lidmaatschap, zie de website.

www.hessenbad.nl

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.