Home / Doesburg-Regiobode / Opening exposite Galluskerk

Opening exposite Galluskerk

Opening exposite Galluskerk

ANGERLO – Op zondag 21 april wordt om 14.00 uur in de Galluskerk in Angerlo de expositie geopend met de titel KunstFotografie. De expositie is tot en met 19 mei elke zondag gratis te bezoeken tussen 13.00 en 16.00 uur.
Op de expositie in werk te zien van Aad van de Bosch, Marijke Schellekens en Ineke van Middelkoop. Marijke Schellekens uit Doesburg is beeldend fotokunstenaar en maakt ruimtelijk werk en installaties voor binnen en buiten. De fotocollages worden meestal transparant gedrukt op glas of tussen twee glasplaten geplaatst.
Aad van den Bosch is een beeldend kunstenaar uit Ellecom. Naast het fotograferen van landschappen en mensen heeft Aad zich ontwikkeld in
de abstracte fotografie. Zijn inzicht in compositie en kleurenleer helpt om tot sfeervolle en onverwachte beelden te komen.
Ineke van Middelkoop heeft een fotoatelier in Nijmegen. Haar inspiratie is veelal buiten in de natuur te vinden. Ze is geïnteresseerd in kringloopprocessen, met name in de verweringsstadia die daarbij optreden.
De expositie wordt zondag om 14.00 uur geopend. De muziek wordt verzorgd door duo Marble Muziek, bestaande uit dwarsfluitist Esther Pelgrom en bassist Michiel Pelgrom.

Lees ook

Voorlopig geen besluit over toekomst sporthal Beumerskamp

DOESBURG – Het centrum van Beinum wordt aangepakt en krijgt een nieuwe, eigentijdse uitstraling. Sporthal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.